Friday, November 6, 2009

PALESTIN : Rejim Zionis mengarahkan rakyat Palestin menghancurkan rumah mereka sendiri.Rabu , 04/11/2009 – Rejim Zionis telah memaksa rakyat Palestin untuk menghancurkan rumah mereka sendiri di Jabal Al-Mukabir di wilayah penaklukan Baitulmuqaddis.

Suleiman Mashahra mengatakan bahawa dia telah dipaksa untuk merobohkan sendri rumahnya atas arahan dari Rejim Zionis, yang mengancam bahawa dia harus menanggung kos penuh perbelanjaan yang sangat tinggi sekiranya pihak Rejim Zionis yang merobohkan rumahnya.

Mashahra merayu kepada semua pihak yang prihatin, pegawai dan kumpulan-kumpulan hak asasi manusia, untuk membantunya dalam menentang perkara ini. Tambahan pula, dia merupakan satu-satunya pencari nafkah dalam keluarga besarnya dan tidak mempunyai tempat lain untuk melindungi keluarganya.

sumber : http://www.palestine-info.co.uk/en/
penterjemah : nurul


Wan2day : Apa ke bangsatnya penjajah haram laknatullah ni, datang ke rumah orang,buat macam rumah sendiri. Masuk rumah orang suruh minta tuan rumah runtuhkan bilik, gila... Semoga Allah memberi balasan yang dasyat ke atas musuh2 Islam ini. Bersabarlah dan pohonlah kekuatan mudah2an Allah turunkan bantuan ke atas rakyat Palestin..

No comments:

HAKCIPTA TERPELIHARA WAN2DAY 2010